Vabilo na 39. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti

Spoštovani avtorji, udeleženci in zainteresirana javnost!

Ljubljana, 09.03.2023

Pomembno obvestilo

Ponovno vabilo avtorjem za pripravo prispevkov za 39. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti

Vsem avtorjem in udeležencem sporočamo, da bo 39. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti potekal 06. in 07. junija 2023 v Kongresnem centru Portus portoroškega resorta LifeClass. Termin smo morali prestaviti zaradi objektivnih okoliščin.

Posvet prvič skupaj organizirata Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani ter Zbornica varnosti in zdravja pri delu.

Namen posveta je predstaviti trenutne razmere, nova spoznanja, pa tudi izmenjava znanj, mnenj, dobre prakse in mreženja ter s tem omogočanje stalnega strokovnega usposabljanja strokovnih delavcev na področju varnosti in zdravja pri delu, medicine dela ter požarnega varstva.

Posvet je namenjen strokovni javnosti, ki se ukvarja z razvijanjem, proučevanjem, zagotavljanjem, spodbujanjem ter obnavljanjem varnega in zdravega delovnega okolja. Letošnji osrednji temi posveta bosta zagotavljanje varnosti in zdravja pri ročnem premeščanju bremen ter koordinirano vračanje zaposlenih iz bolniškega staleža na redno delo.
Kot strokovnjaka/strokovnjakinjo na navedenem področju vas vljudno vabimo k pripravi prispevka ter predstavitvi in udeležbi na posvetu.

Povzetek in kratek CV pošljite do ponedeljka 27. marca 2023 na e-naslov:
posvet-otv@fkkt.uni-lj.si. Navodila za pripravo povzetka so na: http://www.posvet-otv.si/navodila-avtorjem/. Vsem avtorjem, ki ste nam povzetke že poslali, se iskreno zahvaljujemo, uvrstili jih bomo v program posveta.

Program posveta bomo objavili v aprilu 2023.

Vaš prispevek na posvetu bo obogatil udeležence ter omogočil pridobitev novih znanj in izkušenj.
Srečno!

V imenu organizacijskega odbora:

doc. dr. Barbara Novosel, UL FKKT
g. Janez Fabijan, Zbornica VZD

(Skupno 335 obiskov, današnjih obiskov 3)
Ta vnos je bil objavljen v Posvet 2023. Zaznamek za trajno povezavo.