Vabilo na 39. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti

Spoštovani avtorji, udeleženci in zainteresirana javnost!

Z veseljem vam sporočamo, da bosta Zbornica varnosti in zdravja pri delu ter Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani prvič skupaj organizirali tradicionalni, 39. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti, ki bo potekal 18. in 19. aprila 2023 v LifeClass hotelih v Portorožu.

Namen posveta je predstaviti trenutne razmere, nova spoznanja, pa tudi izmenjava znanj, mnenj, dobre prakse in mreženja ter s tem omogočanje stalnega strokovnega usposabljanja strokovnih delavcev na področju varnosti in zdravja pri delu, medicine dela ter požarnega varstva.

Posvet je namenjen strokovni javnosti, ki se ukvarja s področji izvajanja in vodenja na navedenih strokovnih področjih. Letošnji osrednji temi posveta bosta zagotavljanje varnosti in zdravja pri ročnem premeščanju bremen ter koordinirano vračanje zaposlenih iz bolniškega staleža na redno delo.

Kot strokovnjaka/strokovnjakinjo na navedenem področju vas vljudno vabimo k pripravi prispevka ter predstavitvi in udeležbi na posvetu.

Povzetek in kratek CV pošljite do ponedeljka 13. februarja 2023 na e-naslov:
posvet-otv@fkkt.uni-lj.si. Navodila za pripravo povzetka so na: http://www.posvet-otv.si/navodila-avtorjem/.

Vaš prispevek na posvetu bo obogatil udeležence ter omogočil pridobitev novih znanj in izkušenj.

Srečno!

V imenu organizacijskega odbora:

doc. dr. Barbara Novosel, UL FKKT

Janez Balantič, predsednik Zbornice VZD

(Skupno 282 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Posvet 2023. Zaznamek za trajno povezavo.