40. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti

Spoštovani udeleženec,

obveščam vas, da je na domači strani http://www.posvet-otv.si/program-posveta/ objavljen program 40. Posveta o poklicni, procesni in požarni varnosti, 18. in 19. junij 2024 v GH Portorož v Portorožu. Posvet skupaj organizirata Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani ter Zbornica varnosti in zdravja pri delu.

Program posveta smo pripravili v skladu s Pravilnikom o stalnem strokovnem usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu, Ur. l. RS , št. 78/19 in 164/20, trenutno smo v fazi pridobivanja potrditve programa. Program obsega 21 prispevkov, ki jih je pripravilo 32 avtorjev. Namen posveta je predstaviti trenutne razmere, nova spoznanja, pa tudi izmenjavi znanj, mnenj, predstavitvi dobre prakse in mreženja ter tako omogočiti stalno strokovno usposabljanje strokovnih delavcev na področju varnosti in zdravja pri delu. Posvet je namenjen strokovni javnosti, ki se ukvarja s področji vodenja in promocije varnosti.

Veselilo nas bo, v kolikor se boste udeležili posveta in aktivno sooblikovali konstruktivno, usmerjeno, spoštljivo izmenjavo mnenj ter stališč o delu, nalogah in odgovornosti na področju zagotavljanja varnega in zdravega dela.

Podatki za namestitev v hotelih v Portorožu so navedeni na domači strani posveta v zavihku Lokacija, https://www.posvet-otv.si/lokacija-posveta/.

Že danes si rezervirajte termin 18. in 19. junij 2024.

Se vidimo v Portorožu!

Varno in zdravo!

 

V imenu uredniškega odbora:
doc. dr. Barbara Novosel

 

(Skupno 468 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Posvet 2024. Zaznamek za trajno povezavo.