Vabilo na 38. Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti – POMEMBNO OBVESTILO

Spoštovani avtorji, udeleženci in zainteresirana javnost!

Obveščam vas, da je tradicionalni Posvet o poklicni, procesni in požarni varnosti zaradi trenutne epidemiološke situacije v Republiki Sloveniji prestavljen. V kolikor bodo razmere dopuščale,  bomo skušali posvet izpeljati 29. in 30. septembra 2020.

Zahvaljujem se vsem avtorjem, ki so posredovali povzetke prispevkov, in hkrati upam, da bodo svoje delo lahko predstavili v novem terminu. Hkrati vabim vse nove avtorje, da povzetke pošljejo do 3. julija 2020 na e-naslov posvet-otv@fkkt.uni-lj.si.

Razmere, v katerih smo se trenutno znašli, so strokovne delavce s področja varnosti in zdravja pri delu, vodilne in vodstvene delavce ter zaposlene postavile pred nove, nepričakovane izzive. V tem obdobju smo morali spremeniti način dela, uvesti številne ukrepe za preprečitev širjenje okužbe z novim koronavirusom in zagotoviti varnost pred okužbo. V kriznih razmerah se jasno pokaže, da so za takojšnje ukrepanje nujno potrebni znanje, veščine in izkušnje posameznika. Soočeni smo z novimi tveganji, o katerih smo govorili na preteklih posvetih, z novim pogledom na delo na domu, delovni čas, delovno mesto. Strokovni delavci za področje varnega in zdravega dela so nepogrešljivi člani skupin kriznega upravljanja in vodenja. Upam, da se bodo razmere do konca septembra 2020 umirile in bomo lahko vsa nova znanja, številne izkušnje in dobre prakse izmenjali na strokovnem srečanju.

Vse informacije bodo objavljene na domači strani http://www.posvet-otv.si/.

Ostanite zdravi!

Ravnik, 23. 4. 2020

V imenu organizacijskega odbora:

doc. dr. Barbara Novosel

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Posvet 2020. Zaznamek za trajno povezavo.